Kalmars egna valuta gör skillnad.

Ett sätt att bidra till det lokala näringslivet kan vara att köpa det vi gärna kallar ”Kalmars egna valuta” – Handelsstaden Kalmars presentkort. Några som nu i dagarna precis gjort detta är Kalmar Kommun som valde att ge detta som gåva till alla sina anställda för att fira deras 50-års jubileum.

Det finns många arbetsgivare i Kalmar som ger dessa presentkort till påsk, som sommarpresent, födelsedagar, julklappar och andra högtider som ett sätt att visa uppskattning till de mest värdefulla på företaget – sina anställda.

Att få ett presentkort känns lyxigt och leder ofta till att man unnar sig det där lilla extra. Det är också ett fint sätt att i dessa svåra tider bidra till att andra får en chans till att vara med och stötta näringslivet.

Om du är en av de som i dagarna mottar ett presentkort vill vi uppmana dig till att unna dig något extra fint inför sommaren, vänta inte. Det är nu Kalmars lokala näringsliv behöver dig som mest och presentkortet gör ingen nytta om det blir liggandes i byrålådan.

Handelsstaden Kalmars presentkort gäller i ca 200 verksamheter i Kalmar och siffran ökar stadigt då fler och fler företag ansluter sig. Du hittar dessa företag listade på www.handelsstadenkalmar.se där du också kan se ditt saldo på kortet, kanske har du inte spenderat hela beloppet ännu?

Att köpa presentkorten är enkelt. Man kan välja att köpa korten direkt från våra tre presentkortskiosker som finns på Baronen Köpcenter, Kvarteret Giraffen och i Modehuset på Hansa city. Där betalar man med sitt betalkort och man kan köpa upp till tio kort per köp. Ett annat alternativ för företag är att gå in www.handelsstadenkalmar.se och beställa sin kort.

Har du frågor gällande presentkorten tveka inte på att höra av dig till oss i Handelsstaden Kalmar, vi finns på info@handelsstadenkalmar.se

Tack för att just du stöttar de lokala näringsidkarna!

//Team Handelsstaden Kalmar