Ekdungen utmanar andra föreningar!

Bostadsrättsföreningen Ekdungen på Arvid Västgötes gata/Klockhusgatan i Kalmar har valt att ge alla sina medlemmar varsitt presentkort från Handelsstaden Kalmar och utmanar nu andra bostadsrättsföreningar att göra detsamma!

Detta med anledningen av de ekonomisk förluster som nu drabbar stora delar av näringslivet men också för att ge ett välkommet bidrag.

– Vår första tanke var att sänka hyran under april men då det blev administrativt svårt bestämde vi oss för att ge varje medlem ett presentkort på 500 kronor i Kalmar, säger ordförande P-O Magnusson.

Styrelsen uppmanar också sina medlemmar att stödja det lokala näringslivet i sitt påskbrev som gavs ut på skärtorsdagen.

Och det kan bli fler presentkort för Ekdungen framöver.

– Vi kommer att fatta nytt beslut inför varje månad, beroende på hur utvecklingen blir med corona-krisen. Vår förhoppning nu är att vi ska inspirera andra föreningar eller privata fastighetsägare till att fundera på om de kan göra någon liknande insats i dessa tider, berättar P-O.

Ett mycket fint initiativ tycker vi på Handelsstaden Kalmar, tack Ekdungen för att just ni stöttar de lokala näringsidkarna!

//Team Handelsstaden Kalmar